Els Laietans al twitter!

Les Colles

Aquí es pot trobar tota l'informació sobre totes les nostres colles, tant com les que surten a campionat com les que no.

COLLA MENUTS LAIETANS

És la colla aleví de l'associació. Va ser fundada l'any 2013, encara que ja es portava romiant la idea de fer una alevina des de l'any 2011. Es va poder dur a terme quan els Petits Laietans van deixar de ser alevins per ser infantils i hi havien suficients dansaires per sortir. Van debutar al concurs de Manlleu, deixant clar que són nous i petits però venien a per totes.Van aguantar tota una temporada però al 2015 degut a la falta de dansaires i canvis de categories van deixar de sortir. Actualment, estan com a colla pasiva esperant més nens i nenes que vulguin ballar!

 

COLLA PETIS LAIETANS

És la colla infantil de l'associació encara que va néixer com alevina. Va néixer al 2005, debutant al concurs de Plaça Sóller. L'any 2012, davant del neguit dels dansaires per no poder ballar degut al límit d'edat aleví, la colla va decidir passar a ser Infantil. Actualment segueixen sent infantils i participen al Bàsic d'Honor; el campionat més important de Catalunya; els hi desitgem molta sort!

COLLA JOVES LAIETANS

És va fundar l'any 2004, quan l'associació va tenir suficients dansaires juvenils per formar una colla. Aquell mateix any van quedar 3rs al Bàsic d'Honor Juvenil. La temporada de l'any 2015 degut al canvi de categoria d'alguns dansaires de la colla infantil va tornar a estar com a colla activa.

COLLA LAIETANS

És la colla mare de l'associació. Va ser fundada l'any 2001 i durant tres anys va participar com a juvenil, obtenint molt bons resultats. L'any 2004 va començar a sortir com a gran i va començar a participar al Bàsic d'Honor Gran. Actualment la colla participa als concursos lliures.

COLLA SEMPRE LAIETANS

Són els "vellets" de l'associació, els pares dels dansaires de  les altres colles que també volen ballar. Va ser fundada l'any 2006, pel neguit d'alguns pares, i després de molts assajos van debutar. Ja porten uns quants anys i esperen algún dia poder-se fer amb el campionat de Catalunya.

 

 

COLLA "LES MÉS LAIETANES"
Encara que no sigui una colla que surt a concurs com les altres, és la que fa que les altres puguin sortir i funcionar, són les dones i algún home que no ballen per diversos motius i que estan a primer línea de combat, preparades/at per fer qualsevol cosa, tant com la fiscalització a altres colles, com portar l'aigua, com encarregar-se dels més menuts o simplement gravar o fer fotos. 

Són, diguessim, "la centralita" de l'Associació, per això els hi dediquem un espai.